Diensten

HVAC

HVAC staat voor Heating Ventilation and Air Conditioning. Het is een verzamelnaam voor alles wat met verluchting, verwarming en koeling van gebouwen heeft te maken. Samen met de bouwheer en het studiebureau wordt door Air4U een betrouwbare installatie gebouwd. Hierbij gaan we steeds na of binnen de gevraagde technieken en toepassingen de betrouwbaarste, best onderhoudbare en milieugunstige installatie wordt verwezenlijk, binnen het vooropgestelde budget wel te verstaan.

Hiervoor staat een dynamisch team van ingenieurs en monteurs (sommigen met meer dan 30 jaar ervaring) voor u klaar, geruggensteund door een jong en proactief administratieve afdeling

Sanitair

Sanitair is veel meer dan mooie lavabo’s, WC’s, baden enz… De keuze hiervan hangt sterk af van het beschikbare budget en de smaak van de klant. Maar het is wat er achter zit, het onzichtbare dat het verschil zal maken naar de werking. Zo heeft het bijvoorbeeld geen zin een meervoudige sproeierkop douche te plaatsen, als het beschikbare warm water onvoldoende debiet of druk heeft. Met ons team van specialisten kan u er zeker van zijn dat wat u kiest, daadwerkelijk ook zal doen wat u ervan verwacht en dat het geïnstalleerd zal zijn volgens de regels van de kunst.

Design & build

De milieuvereisten en EPB verslaggeving maakt dat de HVAC-wereld in volle evolutie is. Globaal kan gesteld worden dat een hogere investering bij de installatie resulteert in een lager exploitatiekost tijdens het gebruik. Door haar ervaring is Air4U uw partner om hierover met u samen te zitten en het ideaal evenwicht te vinden op deze moeilijke piste. Door verschillende benaderingen van uw probleem te bekijken, kan u als klant zelf beslissen wat voor u de beste oplossing is voor uw HVAC installatie. Onze ingenieurs, ontwerpers en projectleiders begeleiden u hier stap voor stap tot een oplossing waarover u en wij fier zullen zijn.