Over ons

Air4U is een jong bedrijf dat actief is in de verwarming, koeling en ventilatiewereld (HVAC). Ook sanitaire installaties behoren tot het gamma. De rode draad door al onze verwezenlijkingen is het meedenken met de opdrachtgever. Dit moet gezocht worden op verschillende vlakken. Wij bepalen mee de ideale installatie voor de klant met als kantlijnen het gewenste comfort, de vereiste milieu-impact, het beschikbare budget en de onderhoudskost tijdens exploitatie.

Hiervoor beschikt Air4U over een 20 tal zeer ervaren medewerkers: ingenieurs, projectleiders, ontwerpers, meestergasten en monteurs. Het gemeenschappelijk kenmerk hierbij is dat al deze mensen hun gehele actieve loopbaan binnen deze sector hebben gewerkt en er vandaag nog met hetzelfde enthousiasme tegenaan gaan als bij de start van hun loopbaan.

Zowel met plannen van een architect of studiebureau, als met een eigen ontwerp, verwezenlijkt Air4U de installatie waarnaar u weinig omkijken zult hebben. Klantentevredenheid is onze belangrijkste troef.